Over Living The Life Company

Mijn naam is Charmayne van Denderen

 

Wie ben ik?

Eigenaresse van Charscoaching waarin ik jonge vrouwen help om uit hun hoofd te gaan en meer te leren luisteren naar hun intuïtie en gevoel. Via Instagram en mijn podcast deel ik waardevolle en gratis content over persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Naast dat ik het daarover heb deel ik ook veel over mijn avontuur als Digital Nomad. 

 

Wereldreis

Door mijn werk heb ik de mogelijkheid om de hele wereld rond te reizen. In de zomer van 2020 ben ik richting mijn ouders gegaan op Ibiza om vanaf daar mijn online werkzaamheden uit te voeren. In oktober 2020 hakte in de knoop door en heb ik mijn kamer in Utrecht opgezegd om een wereld reis te gaan maken. Er waren bepaalde dingen die mij twijfels brachten, zoals Covid. Toch heb ik het besloot genomen om in het voorjaar 2021 vanaf Ibiza verder te gaan reizen. Natuurlijk is het kijken naar de mogelijkheden waar ik naartoe kan gaan, maar ik wilde mijn droom niet on hold zetten. 

 

Het ontstaan van Living the life Company

Tijdens het regelen met alles voor mijn wereldreis sprak ik met kennissen en vrienden die tijdelijk in het buitenland hebben verbleven of daar nog steeds zitten. Hun mooie verhalen inspireerde mij om te weten hoe het is om je als local op een bepaalde plek te bevinden. Graag wilde ik al deze informatie op een plek hebben en kwam ik op het idee om een blog website te maken. Blogs van kennissen en vrienden over hun tijd in het buitenland als local, zodat ik hun inspirerende blogs kan lezen als ik naar die plek ga. De website wil ik het niet alleen voor mezelf houden, maar ook met jou delen. Geïnspireerd raken voor als je weer wil gaan reizen, benieuwd bent hoe het is om als local te leven of omdat je er zit. Het kan allemaal. 

 

Waarom reizen en persoonlijke ontwikkeling?

De combinatie van reis en persoonlijke ontwikkeling blogs kwam bij mij naar voren omdat ik dit als een geheel zie. Toen ik voor het eerst een langere tijd in het buitenland ging wonen in 2018 begon mijn persoonlijke ontwikkeling. Het kan elkaar ontzettend goed ondersteunen. We zijn hier om ons beste leven te leven (living the life), dus laat je inspireren door anderen die dat doen.

 

Ik wens je veel inspiratie en leesplezier met deze blogs! 

 

Liefs, Charmayne