Onze tweede interrail stop in Spanje: Bilbao

Nadat we afscheid hadden genomen van onze nieuwe vrienden, was het tijd om door te gaan naar een nieuwe stad. We hadden al vele verhalen gehoord over deze stad en wat het te bieden had. Hierdoor had ik al een representatie gemaakt over hoe het zou gaan zijn. Ik was daardoor erg enthousiast om aan te komen. We pakte de trein en gingen die kant op.

Lees meer »

Onze eerste interrail stop in Spanje: San Sebastian

Weken nadat ik mijn interrail trip had gepland, was de tijd dan eindelijk daar. Ik zou door Spanje gaan reizen en een aantal maanden in Barcelona wonen! Ik kon niet wachten en had er ontzettend veel zin in. Voordat ik vertrok kwam ik net terug van een geweldig vakantie op surfkamp. Ik had dus nog niks ingepakt en besloot dat last minute te doen. Ik had ook nog een afscheidsfeestje waardoor het ineens zondag was. Die zondag dat ik zou vertrekken voelde ik mij ineens nerveus. Hoe gaat dit zijn? Wat als ik iets ben vergeten? Wat als het niet leuk gaat zijn?

Lees meer »

Voor het eerst interrailen door Spanje

In september 2017 begon ik met mijn tweede jaar Toegepaste Psychologie. Ik wilde ontzettend graag naar het buitenland gaan met mijn derdejaars stage. Voorbereid zoals ik ben begon ik in het tweede jaar al met zoeken naar een stageplek. Ik vond het lastig om te kiezen omdat ik overal wel naartoe wilde: Australië, Curaçao, Nieuw-Zeeland, noem maar op! 

Lees meer »