Corona lockdown op Bali

Na een hel van een vlucht kwam ik op de allerlaatste dag dat ik een visum kon krijgen aan op Bali. Lang ervan genieten konden we niet, want na een paar dagen gingen we in lockdown. Hoe dat was? Daar zal ik je in deze blog wat meer over vertellen.

Lees meer »

Mijn mini spirituele ontwaking op Bali

Mocht je mij volgen of mijn podcasts luisteren dan kan je zelfliefde, natuur, kruiden en spiritualiteit waarschijnlijk niet meer uit mijn leven wegdenken. Maar dit is lang niet altijd zo geweest! In dit verhaal deel ik mijn mini-spirituele ontwaking op een Balinees strand. Het moment waarop het bewustzijn over wie ik ben en wat ik wil ontstond en begon te groeien. Belangrijk om te weten; ik geloof dat wij diep van binnen al weten wie we zijn, wat we willen en wat we komen doen op deze aardbol. Maar soms kan het leven ons dat eventjes doen vergeten; en dat is oké. 

Lees meer »

De meest stressvolle vlucht naar Bali in mijn leven

Wat te doen als je vrolijk aan het rondreizen bent als ineens corona toeslaat en alle landen op slot gaan? Dat was de vraag die ik mezelf moest stellen in februari 2020, toen ik met een vriendin door Thailand reisde. Mijn vriendin ging eerder terug naar Nederland en ik besloot om naar Bali te gaan.

Lees meer »