Beste podcasts voor persoonlijke ontwikkeling

Gepubliceerd op 18 november 2020 om 17:52

Podcasts zijn steeds populairder aan het worden. Wist je dat we in Nederland meer dan 6000 actieve podcasters hebben? Best lastig om uit die vele podcasten een podcast te vinden die jou aanspreekt. In deze blog vertel ik je wat ik de beste podcasts vind voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik benoem hierin alleen Nederlandse podcasts. Door het beluisteren van podcasts kun je enorm veel tips en inspiratie op doen. Ik raad ze dan ook zeker aan!

 

Charscoaching podcast

Wist je dat ik mijn eigen podcast heb? In mijn podcast 'Charscoaching' interview ik experts op het gebied van psychologie en spiritualiteit. De experts geven jou inspiratie en tips mee om je verder te ontwikkelen op spiritueel en persoonlijk gebied. 

De podcast is te beluisteren via Spotify en Itunes.

Wil je als gast verschijnen in mijn podcast? Stuur mij dan een DM via Instagram 

 

Kim Munnecom Podcast

Kim Munnecom praat in haar podcast over de wet van aantrekking en mindset. Ze leert jou hoe je een positievere mindset kan creëren, zodat jij het leven kan leiden waar je naar verlangt. Ze deelt concrete tips die haar hebben geholpen in haar persoonlijke ontwikkeling. 

De podcast is te beluisteren via Spotify en Itunes.

 

The Inner Game Podcast

Quincy Vogelsangs deelt in haar podcast hoe je interne en externe successen kan behalen. Ze channelt al haar afleveringen waardoor er een bom aan wijsheid en inspiratie in de afleveringen worden gedeeld. Deze podcast is ideaal als je je spirituele en persoonlijke ontwikkeling wil verdiepen.

De podcast is te beluisteren via Spotify

 

Leef je mooiste leven Podcast 

Michael Pilarczyk is heerlijk direct en concreet in zijn podcast. Hij leest ingestuurde vragen op van luisteraars en geeft daar advies op. Michael Pilarczyk draait er niet omheen en zegt wat hij ervan vindt. Hij neemt deze podcast op samen met Cindy Koeman. Als je deze podcast luistert weet je precies waar je aan toe bent.

De podcast is te beluisteren via Spotify en Itunes.

 

Art & Mindset Podcast

Joëlle Gerrits leert jou hoe je creëren kan inzetten om vanuit je hart te leven. In deze podcast neemt ze je mee op haar eigen reis en geeft ze je tips over creativiteit, mindset en visualiseren. Een unieke manier om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling!

De podcast is te beluisteren via Spotify

 

You got this Podcast 

Margriet Geertzen leert jou in deze podcast alles over persoonlijke ontwikkeling, zelfliefde en mindset. Ze deelt haar eigen ervaringen en experts op dit gebied. 

De podcast is te beluisteren via Spotify

 

Leef-jouwleven Podcast

Deidre Egberink heeft in haar podcast gesprekken met inspirerende vrouwen over onderwerpen zoals, spiritualiteit, vrouwelijkheid en intuïtie. Ze deelt tips en lessen die haar hebben geholpen om meer in contact met zichzelf te komen en haar beste leven te leven.

De podcast is te beluisteren via Spotify 

Boeken

Lees je liever dan dat je luistert? Je vind een hele lijst vol met aanraders voor wat betreft boeken in deze blog.

Welke podcast raad jij aan?

Dit zijn in mijn ogen de beste podcasts voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk kan het zo zijn dat jij nog een goede podcast weet die hier niet bij staat. Als dat zo is, laat het dan vooral weten! Ik ben namelijk erg benieuwd naar de podcasts die jij hebt geluisterd en inspirerend vond. Dus, heb jij nog tips voor een goede podcast? Maak hierover dan een Instagram Story en tag @charscoaching. Dan kan ik heel eenvoudig jouw tip zien én delen met anderen!

 

Charmayne is Toegepast Psycholoog en NLP Coach. Met haar bedrijf Char's Coaching helpt zij jonge vrouwen uit hun hoofd te gaan en te leren luisteren naar hun gevoel en intuïtie. Ze helpt jou verder te groeien in je persoonlijke ontwikkeling, een bewustere mindset creëren en blokkades doorbreken door middel van praktische psychologie spiritualiteit. 

 

Volg Charmayne via instagram of bekijk haar website


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.