Boeken voor persoonlijke ontwikkeling

Gepubliceerd op 18 november 2020 om 17:25

Boeken over onderwerpen rondom persoonlijke ontwikkeling is voor mij een fijne manier geweest om mezelf laagdrempelig te ontwikkelen. Ik hou vooral van boeken die echt gericht zijn op waarde en mij iets geven wat ik direct kan toepassen in mijn leven. Hieronder deel ik mijn favoriete boeken voor persoonlijke ontwikkeling met je!

Deze lijst met 'beste boeken voor persoonlijke ontwikkeling' zijn boeken die ik zelf heb gelezen en je daarom van harte aanraad. Ik vertel je waarom ik je het boek aanraad.  Daarnaast  kan je het boek gelijk bestellen als je klikt op de naam. 

 

Think and grow rich

Internationaal bestseller die op je lijstje moet staan! Dit boek heeft mij laten inzien wat een succes mindset is en waarom de meeste mensen geen successen behalen. Het boek legt van A tot Z uit hoe jij succes kan behalen in je leven.

 

You are a Badass

Jen Sincero is een wereldbekende auteur die haar boeken met de leukste humeur schrijft. Ze vertelt je hoe je een echte Badass kan worden en beschrijft dit met een humoristisch toontje. Een echte aanrader als je een positieve mindset wil krijgen! 

 

De kracht van het nu

Dit boek heeft mij de essentie geleerd van leven in het nu. Eckhart Tolle is een van de meest inspirerend spirituele leraren van deze tijd. Het boekt leert je wat het je oplevert om te leven in het nu en je niet meer bezig te houden met het verleden of de toekomst. 

 

Je ongekende vermogens 

Tony Robbins heeft mij aan het begin van mijn persoonlijke ontwikkeling geïnspireerd met zijn Netflix documentaire ''I'm not your guru''. In dit boek maakte ik kennis met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Een opleiding die ik uiteindelijk door dit boek tijdens mijn minor ben gaan volgen. Hij leert je hoe je leven geweldig kan worden als je positief leert denken en zelfbewust bent. 

 

De wet van aantrekking

Leren over de wet van aantrekking heeft mijn leven verandert. Dit boek leert jou wat deze wet inhoud en hoe we het kunnen gebruiken. Door te leren begrijpen dat wij onze eigen leven creëren en dat we deze wet onbewust of bewust gebruiken, is mijn mindset totaal veranderd! We creëren letterlijk alles in ons leven. Hoe eerder je begrijpt hoe je hier controle over hebt, hoe eerder je het leven kan leiden waar je zo naar verlangt. 

Podcasts

Ben je naast boeken voor persoonlijke ontwikkeling op zoek naar meer inspiratie om jezelf te ontwikkelen? Bekijk dan ook mijn lijst met beste podcasts voor persoonlijke ontwikkeling. De podcasts zijn gratis!

Sharing is caring!

Dit was mijn lijst met de beste boeken voor persoonlijke ontwikkeling. Heb je een boek besteld uit deze lijst? Tag mij in jouw Instagram Stories! 

 

De linkjes in deze blog zijn een bol.com affiliate link. Dat houdt in dat Living the Life Company een kleine bijdrage krijgt wanneer jij een boek koopt via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde. Voor het beschikbaar stellen van deze lijst en deze informatie wordt Living the Life Company met een klein bedrag gecompenseerd. Daarmee steun je Living the Life Company en kunnen wij waardevolle content blijven maken!

 

Charmayne is Toegepast Psycholoog en NLP Coach. Met haar bedrijf Char's Coaching helpt zij jonge vrouwen uit hun hoofd te gaan en te leren luisteren naar hun gevoel en intuïtie. Ze helpt jou verder te groeien in je persoonlijke ontwikkeling, een bewustere mindset creëren en blokkades doorbreken door middel van praktische psychologie spiritualiteit. 

 

Volg Charmayne via instagram of bekijk haar website


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.