Wat is een cacao ceremonie?

Dit is een transcript van podcast aflevering 42 van Charscoaching podcast. Meer over Charscoaching de podcast kan je hier vinden.  Je kan via deze link de cacao bestellen. 

Lees meer »

Van angst naar vrijheid in je leven

Hoe kan vanuit angst in vrijheid gaan leven? Dat is een onderwerp dat we bespreken in deze blog Deze blog is een transcript van mijn podcast ''Charscoaching'' aflevering 41. Je kan de podcast vinden via deze link.

Lees meer »

Hoe je meer ruimte en rust kan creëren door in het nu te leven

Wellicht heb je dit wel vaker gehoord of voorbij zien komen. ‘’Live in the present moment’’, ‘’The answer is the present moment’’, en geloof mij, dat is het echt. Zelf heb ik hier verschillende ervaringen in mogen meemaken. Momenten waarin ik echt helemaal in het nu heb geleefd en het wel leek alsof de tijd stil stond. Of momenten waarin ik mezelf weer terug kon halen in het nu en de meest geweldige antwoorden kreeg vanuit mezelf. Die momenten hebben mij allemaal superfijne en mooie inzichten kunnen geven. Waarom? Dat ga ik je uitleggen. 

Lees meer »

5 super makkelijke gewoontes die je leven gaan veranderen

Vaak zijn we ons niet eens bewust van onze gewoonten, terwijl ze zo veel invloed hebben op ons leven! Wanneer jij jezelf bepaalde gewoonten aanleert, maak je het leven een stuk gemakkelijker voor jezelf. Het kan even duren voordat nieuwe gewoonten automatisch worden, dus gun jezelf de tijd. Maar als je nu niet begint dan duurt het alleen maar langer om je gewoonten te veranderen! 

Lees meer »

Beste podcasts voor persoonlijke ontwikkeling

Podcasts zijn steeds populairder aan het worden. Wist je dat we in Nederland meer dan 6000 actieve podcasters hebben? Best lastig om uit die vele podcasten een podcast te vinden die jou aanspreekt. In deze blog vertel ik je wat ik de beste podcasts vind voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik benoem hierin alleen Nederlandse podcasts. Door het beluisteren van podcasts kun je enorm veel tips en inspiratie op doen. Ik raad ze dan ook zeker aan!

Lees meer »

Boeken voor persoonlijke ontwikkeling

Boeken over onderwerpen rondom persoonlijke ontwikkeling is voor mij een fijne manier geweest om mezelf laagdrempelig te ontwikkelen. Ik hou vooral van boeken die echt gericht zijn op waarde en mij iets geven wat ik direct kan toepassen in mijn leven. Hieronder deel ik mijn favoriete boeken voor persoonlijke ontwikkeling met je!

Lees meer »